Senaste ‚Bitcoin Dev Kit‘ förbättrar integriteten och minskar avgifterna

Bitcoin Development Kit version 0.2.0 har introducerat en rad användbara förbättringar och buggfixar.

Bitcoin Development Kit har uppdaterats till version 0.2.0.
Den senaste utgåvan innehåller flera nya funktioner och förbättringar som „gren och bunden“ alghoritm.
BDK utvecklades som ett öppen källkodsprojekt och är utformat för att vara ”en solid grund för plattforms Bitcoin-plånböcker.”

En ny version av Bitcoin Development Kit (BDK) släpptes igår, med flera nya funktioner, buggfixar och förbättringar. BDK är en samling verktyg och bibliotek som är utformade för att vara „en solid grund för plattforms Bitcoin-plånböcker.“

Vi är mycket glada att tillkännage v0.2.0-utgåvan av BDK Rust-biblioteket med många nya funktioner och förbättringar!

Kolla in höjdpunkterna i vårt blogginlägg: https://t.co/PqTFbQhEg0

– bitcoindevkit (@bitcoindevkit) 22 december 2020

”Huvudpoängen med den här utgåvan är att det är vår första utgåva med god testtäckning och dokumentation som publicerats på [Crates.io] och [BitcoinDevKit.org]. Detta gör det möjligt för devs som enkelt vill använda vårt bibliotek att inkludera det som ett beroende, säger BDK-bidragsgivaren Steve Myers till Decrypt och tillägger: ”BDK: s övergripande poäng är att göra det lättare för plånbokutvecklare att säkert använda vanliga och avancerade plånboksfunktioner. ”

Från och med version 0.2.0 har projektet – som grundades tidigare i år av Alekos Filini – officiellt bytt namn från „Magical Bitcoin“ till „BDK.“

Insatsen med öppen källkod utvecklas för närvarande av olika bidragsgivare som Steve Myers, Riccardo Casatta, Daniela Brozzoni, Mark Erhardt, Richard Ulrich, Justin Moon, Will Clark och pseudonym „eupn“.

GÖR Sällsynta semesternftar
Skapa din egen 100% unika NFT för dina vänner och familj, eller behåll dem för dig själv. Om du letar efter den perfekta semestergåvan letar du inte längre.

En av de viktigaste nya funktionerna i 0.2.0 är tillägget av en algoritm som kallas „gren och bunden.“ Detta gör det möjligt för utvecklare att minska storleken på transaktionsdata i blockchain, sänka avgifterna och förbättra integriteten genom att minimera extra output.

„“ Val av filial och bundna mynt „är mer inriktade på höga volymplånböcker och tar emot massor av transaktioner, det försöker hitta en kombination av transaktionsingångar så att en utgiftstransaktion inte behöver göra någon förändring, detta gör utgifterna mindre och mer privat, ”förklarade Myers.

Bitcoin får två stora förbättringar i historisk koduppdatering

De efterlängtade Schnorr- och Taproot-förslagen implementerades i Bitcoin Core tidigare idag, enligt händelseshistoriken tillgänglig på öppen källkodsplattform GitHub. När de är aktiverade kommer de …

En annan ny funktion är nyckelgenereringen som syftar till att effektivisera processen att skapa nya fraser och privata nycklar.

„Nyckelgenerering är en mer grundläggande funktion som gör att plånboksutvecklare kan använda BDK för att helt enkelt generera slumpmässiga BIP32 utökade privata nycklar och BIP39-minneord som du behöver göra om du inte använder en hårdvaruplånbok i din plånboksapplikation.“ Myers noterade.

Uppdateringen introducerade eller förbättrade också funktioner som mallar för plånboksbeskrivare och makron, generiska nyckeltyper och andra.