Radikal ny Bitcoin-prismodell avslører når sjokk Bitcoin-rally kan komme opp

Bitcoin har plutselig skutt høyere og klatret til en fersk heltidshøyde på over $ 63.000 per bitcoin når kryptovaluta-samfunnet gir seg til en av de største hendelsene noensinne.

Bitcoin-prisen, nå opp mer enn det dobbelte der den startet året

Bitcoin-prisen, nå opp mer enn det dobbelte der den startet året, har steget etter hvert som etterlengtede institusjonelle investorer endelig varmer for Bitcoin Loophole og slike som Tesla TSLA + 8,6% administrerende direktør Elon Musk gir bitcoin sin overraskende støtte.

Nå som kryptosamfunnet kriger om fremtiden for desentralisering, har en bitcoin-prismodell som nøyaktig forutsa bitcoins siste breakout, prognostisert at bitcoinprisen kan nå en topp på litt over $ 100.000 i august.

„Modellen antyder at bitcoin kan slå $ 115,212 i august 2021 basert på de relative aksjeforholdene for de to foregående halvingene,“ sier Dan Morehead, administrerende direktør i kryptoinvesteringsselskapet Pantera Capital, via e-post og legger til at han tror bitcoin kan være på vei inn i „et flerårig oksemarked gitt sammenløpet av makrofaktorer, voksende grunnleggende forhold og innovasjon som skjer i rommet.“

Bitcoin gikk gjennom sin tredje halvering i mai i fjor, med bitcoin-belønningen utbetalt til de som bruker datamaskinene sine for å sikre bitcoin-nettverket, kjent som gruvearbeidere, halvert. Prissettingsmodellen for lager, til strøm, opprettet av den anonyme Twitter-brukeren PlanB, som tweets fra håndtaket @ 100 billion USD, beregner verdien ved å veie den eksisterende tilgangen på en eiendel mot hvor mye som kommer i omløp.

„Et potensielt rammeverk for å analysere effekten av halvinger er å studere endringen i forholdet mellom lager og strømning over hver halvering,“ sier Morehead, som tidligere var økonomisjef i Tiger Management og grunnla Pantera Capital i 2013. „Den første halveringen reduserte tilbudet med 15% av de totale utestående bitcoins. Det har en enorm innvirkning på tilbudet og det har en enorm innvirkning på prisen. “

Bitcoin-prisen klatret kraftig etter forrige halving, med Moreheads modell som spår at et lignende scenario vil spille ut i år.

„Ekstrapolering av dette forholdet til 2020: Reduksjonen i tilbudet er bare 40% like stor som i 2016,“ sier Morehead. „Hvis dette forholdet holder, vil det innebære omtrent 40% like mye prisimpuls – bitcoin vil nå en topp på $ 115,212“ i august 2021.

At bitcoin-prisen ville slå $ 63 000 denne uken

Panteras halvering av aksje-til-strøm-anslag spådde at bitcoin-prisen ville slå $ 63 000 denne uken – en prognose Morehead beskrev på Twitter som „latterlig.“

Andre steder føler andre i bitcoin- og kryptovaluta-samfunnet bullish når store kryptobørs Coinbase gir opp for sitt etterlengtede børsintroduksjon (IPO) på onsdag.

„Siden Coinbase arkiverte offisielt til sin børsintroduksjon i slutten av februar, har den totale kryptomarkedsverdien økt med omtrent 45% til over $ 2 billioner,“ sa Carlos Betancourt, rektor i det digitale aktivasikringsfondet BKCoin Capital, i e-postkommentarer.

„Dette skyldes ikke alt at Coinbase ble offentliggjort, men investorer har tatt denne hendelsen positivt og vendt seg til en mer risikofylt holdning, og har ført alle [krypto] -priser opp betydelig.“

I mellomtiden ser Morehead risiko for bitcoinprisen fra en økning i regjeringstilsynet, men – i motsetning til noen bitcoin- og kryptovaluta-overvåkere – er han sikker på at regulering ikke er en eksistensiell trussel mot bitcoin.

„Potensielt er den største risikoen at regjeringer skjerper regelverket rundt kryptovaluta, men vi tror dette er mer en faktor fra fortiden,“ sier Morehead. „Regulatorer er klar over fordelene som digitale eiendeler og blockchain-teknologier gir.“